احمدنیای مطلق, حمیدرضا, فرهنگی, علی اکبر, رفیعی, غلامرضا, فضلی, پریا. (1391). تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). , 65(2), 99-108. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28620
حمیدرضا احمدنیای مطلق; علی اکبر فرهنگی; غلامرضا رفیعی; پریا فضلی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)". , 65, 2, 1391, 99-108. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28620
احمدنیای مطلق, حمیدرضا, فرهنگی, علی اکبر, رفیعی, غلامرضا, فضلی, پریا. (1391). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)', , 65(2), pp. 99-108. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28620
احمدنیای مطلق, حمیدرضا, فرهنگی, علی اکبر, رفیعی, غلامرضا, فضلی, پریا. تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). , 1391; 65(2): 99-108. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28620


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب