مقدم, حسین, دشتکی, محمد, محمدی, مراد. (1391). بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa). , 43(4), 681-689. doi: 10.22059/ijfcs.2013.29423
حسین مقدم; محمد دشتکی; مراد محمدی. "بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa)". , 43, 4, 1391, 681-689. doi: 10.22059/ijfcs.2013.29423
مقدم, حسین, دشتکی, محمد, محمدی, مراد. (1391). 'بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa)', , 43(4), pp. 681-689. doi: 10.22059/ijfcs.2013.29423
مقدم, حسین, دشتکی, محمد, محمدی, مراد. بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa). , 1391; 43(4): 681-689. doi: 10.22059/ijfcs.2013.29423


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب