خسروی, فاطمه, فتحی نسری, محمد حسن. (1391). تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن. , 14(2), 51-61. doi: 10.22059/jap.2012.32042
فاطمه خسروی; محمد حسن فتحی نسری. "تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن". , 14, 2, 1391, 51-61. doi: 10.22059/jap.2012.32042
خسروی, فاطمه, فتحی نسری, محمد حسن. (1391). 'تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن', , 14(2), pp. 51-61. doi: 10.22059/jap.2012.32042
خسروی, فاطمه, فتحی نسری, محمد حسن. تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن. , 1391; 14(2): 51-61. doi: 10.22059/jap.2012.32042


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب