علی بیگی, طیبه, علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, زکی پور رحیم آبادی, اسحق. (1392). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4). , 66(2), 185-197. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35694
طیبه علی بیگی; ابراهیم علیزاده دوغیکلائی; اسحق زکی پور رحیم آبادی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)". , 66, 2, 1392, 185-197. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35694
علی بیگی, طیبه, علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, زکی پور رحیم آبادی, اسحق. (1392). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)', , 66(2), pp. 185-197. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35694
علی بیگی, طیبه, علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, زکی پور رحیم آبادی, اسحق. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4). , 1392; 66(2): 185-197. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35694


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب