همدانی, مهسا, ربیعی, ولی, مرادی, حسین, قنبری, علی. (1392). اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). , 44(4), 367-377. doi: 10.22059/ijhs.2013.50361
مهسا همدانی; ولی ربیعی; حسین مرادی; علی قنبری. "اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)". , 44, 4, 1392, 367-377. doi: 10.22059/ijhs.2013.50361
همدانی, مهسا, ربیعی, ولی, مرادی, حسین, قنبری, علی. (1392). 'اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)', , 44(4), pp. 367-377. doi: 10.22059/ijhs.2013.50361
همدانی, مهسا, ربیعی, ولی, مرادی, حسین, قنبری, علی. اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro). , 1392; 44(4): 367-377. doi: 10.22059/ijhs.2013.50361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب