رنجبر, روح اله, عشقی, سعید. (1392). اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن، روی و بُر) و مولیبدن بر درصد ساچمه‌ای‌شدن، تشکیل میوه و ویژگی‌های کیفی میوة انگور رقم‌سیاه سمرقندی. , 44(4), 389-399. doi: 10.22059/ijhs.2013.50363
روح اله رنجبر; سعید عشقی. "اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن، روی و بُر) و مولیبدن بر درصد ساچمه‌ای‌شدن، تشکیل میوه و ویژگی‌های کیفی میوة انگور رقم‌سیاه سمرقندی". , 44, 4, 1392, 389-399. doi: 10.22059/ijhs.2013.50363
رنجبر, روح اله, عشقی, سعید. (1392). 'اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن، روی و بُر) و مولیبدن بر درصد ساچمه‌ای‌شدن، تشکیل میوه و ویژگی‌های کیفی میوة انگور رقم‌سیاه سمرقندی', , 44(4), pp. 389-399. doi: 10.22059/ijhs.2013.50363
رنجبر, روح اله, عشقی, سعید. اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن، روی و بُر) و مولیبدن بر درصد ساچمه‌ای‌شدن، تشکیل میوه و ویژگی‌های کیفی میوة انگور رقم‌سیاه سمرقندی. , 1392; 44(4): 389-399. doi: 10.22059/ijhs.2013.50363


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب