آیتی, سید وحید, همدمی, ناصر. (1393). اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک. , 45(1), 81-87. doi: 10.22059/ijbse.2014.51294
سید وحید آیتی; ناصر همدمی. "اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک". , 45, 1, 1393, 81-87. doi: 10.22059/ijbse.2014.51294
آیتی, سید وحید, همدمی, ناصر. (1393). 'اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک', , 45(1), pp. 81-87. doi: 10.22059/ijbse.2014.51294
آیتی, سید وحید, همدمی, ناصر. اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک. , 1393; 45(1): 81-87. doi: 10.22059/ijbse.2014.51294


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب