جعفرپور, سید علی, باقری مفیدی, مهرنوش, معتمدزادگان, علی. (1393). مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی. , 67(2), 191-205. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51647
سید علی جعفرپور; مهرنوش باقری مفیدی; علی معتمدزادگان. "مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی". , 67, 2, 1393, 191-205. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51647
جعفرپور, سید علی, باقری مفیدی, مهرنوش, معتمدزادگان, علی. (1393). 'مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی', , 67(2), pp. 191-205. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51647
جعفرپور, سید علی, باقری مفیدی, مهرنوش, معتمدزادگان, علی. مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی. , 1393; 67(2): 191-205. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51647


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب