حشمتی, علی, سالار آملی, جمیله, کامکار, ابولفضل, حسن, جلال, جاهد, غلامرضا. (1393). مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ. , 69(3), 283-290. doi: 10.22059/jvr.2014.51739
علی حشمتی; جمیله سالار آملی; ابولفضل کامکار; جلال حسن; غلامرضا جاهد. "مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ". , 69, 3, 1393, 283-290. doi: 10.22059/jvr.2014.51739
حشمتی, علی, سالار آملی, جمیله, کامکار, ابولفضل, حسن, جلال, جاهد, غلامرضا. (1393). 'مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ', , 69(3), pp. 283-290. doi: 10.22059/jvr.2014.51739
حشمتی, علی, سالار آملی, جمیله, کامکار, ابولفضل, حسن, جلال, جاهد, غلامرضا. مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ. , 1393; 69(3): 283-290. doi: 10.22059/jvr.2014.51739


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب