نجفی, تقی, دهقانی, محمد رضا, یوسف الهی, مصطفی. (1393). تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان. , 45(2), 143-152. doi: 10.22059/ijas.2014.51817
تقی نجفی; محمد رضا دهقانی; مصطفی یوسف الهی. "تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان". , 45, 2, 1393, 143-152. doi: 10.22059/ijas.2014.51817
نجفی, تقی, دهقانی, محمد رضا, یوسف الهی, مصطفی. (1393). 'تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان', , 45(2), pp. 143-152. doi: 10.22059/ijas.2014.51817
نجفی, تقی, دهقانی, محمد رضا, یوسف الهی, مصطفی. تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان. , 1393; 45(2): 143-152. doi: 10.22059/ijas.2014.51817


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب