حبیبی, مریم, مجیدیان, مجید, ربیعی, محمد. (1393). تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا. , 16(1), 69-84. doi: 10.22059/jci.2014.51943
مریم حبیبی; مجید مجیدیان; محمد ربیعی. "تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا". , 16, 1, 1393, 69-84. doi: 10.22059/jci.2014.51943
حبیبی, مریم, مجیدیان, مجید, ربیعی, محمد. (1393). 'تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا', , 16(1), pp. 69-84. doi: 10.22059/jci.2014.51943
حبیبی, مریم, مجیدیان, مجید, ربیعی, محمد. تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا. , 1393; 16(1): 69-84. doi: 10.22059/jci.2014.51943


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب