مظاهری کلهرودی, مونا, بصیری, علیرضا, جلالی, حسین. (1393). بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 45(2), 131-139. doi: 10.22059/ijbse.2014.52641
مونا مظاهری کلهرودی; علیرضا بصیری; حسین جلالی. "بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا". , 45, 2, 1393, 131-139. doi: 10.22059/ijbse.2014.52641
مظاهری کلهرودی, مونا, بصیری, علیرضا, جلالی, حسین. (1393). 'بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا', , 45(2), pp. 131-139. doi: 10.22059/ijbse.2014.52641
مظاهری کلهرودی, مونا, بصیری, علیرضا, جلالی, حسین. بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 1393; 45(2): 131-139. doi: 10.22059/ijbse.2014.52641


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب