خدیوی خوب, عبداله. (1393). مطالعه تأثیر اسید فنیل‌ فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم ‘مراغه’. , 16(4), 887-896. doi: 10.22059/jci.2015.53253
عبداله خدیوی خوب. "مطالعه تأثیر اسید فنیل‌ فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم ‘مراغه’". , 16, 4, 1393, 887-896. doi: 10.22059/jci.2015.53253
خدیوی خوب, عبداله. (1393). 'مطالعه تأثیر اسید فنیل‌ فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم ‘مراغه’', , 16(4), pp. 887-896. doi: 10.22059/jci.2015.53253
خدیوی خوب, عبداله. مطالعه تأثیر اسید فنیل‌ فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم ‘مراغه’. , 1393; 16(4): 887-896. doi: 10.22059/jci.2015.53253


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب