اوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, زمانی, عباس. (1394). اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه. , 68(1), 13-25. doi: 10.22059/jfisheries.2015.53868
امین اوجی فرد; سید ولی حسینی; عباس زمانی. "اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه". , 68, 1, 1394, 13-25. doi: 10.22059/jfisheries.2015.53868
اوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, زمانی, عباس. (1394). 'اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه', , 68(1), pp. 13-25. doi: 10.22059/jfisheries.2015.53868
اوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, زمانی, عباس. اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه. , 1394; 68(1): 13-25. doi: 10.22059/jfisheries.2015.53868


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب