کریمی, حسین, آذرفر, آرش, خسروی نیا, حشمت اله, کیانی, علی. (1394). اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی. , 17(1), 71-82. doi: 10.22059/jap.2015.54021
حسین کریمی; آرش آذرفر; حشمت اله خسروی نیا; علی کیانی. "اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی". , 17, 1, 1394, 71-82. doi: 10.22059/jap.2015.54021
کریمی, حسین, آذرفر, آرش, خسروی نیا, حشمت اله, کیانی, علی. (1394). 'اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی', , 17(1), pp. 71-82. doi: 10.22059/jap.2015.54021
کریمی, حسین, آذرفر, آرش, خسروی نیا, حشمت اله, کیانی, علی. اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی. , 1394; 17(1): 71-82. doi: 10.22059/jap.2015.54021


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب