فرامرزی, شاداب, یداللهی, عباس, برزگر, محسن, کریم زاده, قاسم. (1394). مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب. , 17(3), 729-741. doi: 10.22059/jci.2015.54382
شاداب فرامرزی; عباس یداللهی; محسن برزگر; قاسم کریم زاده. "مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب". , 17, 3, 1394, 729-741. doi: 10.22059/jci.2015.54382
فرامرزی, شاداب, یداللهی, عباس, برزگر, محسن, کریم زاده, قاسم. (1394). 'مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب', , 17(3), pp. 729-741. doi: 10.22059/jci.2015.54382
فرامرزی, شاداب, یداللهی, عباس, برزگر, محسن, کریم زاده, قاسم. مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب. , 1394; 17(3): 729-741. doi: 10.22059/jci.2015.54382


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب