اسدی, وهب, امیری, محمد اسماعیل, پیرمرادیان, محسن. (1394). تأثیر گوگرد‌ـ آهک، آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون‌ـ کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی‌های کمّی و کیفی میوۀ هلو رقم رد هیون. , 46(2), 193-199. doi: 10.22059/ijhs.2015.54615
وهب اسدی; محمد اسماعیل امیری; محسن پیرمرادیان. "تأثیر گوگرد‌ـ آهک، آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون‌ـ کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی‌های کمّی و کیفی میوۀ هلو رقم رد هیون". , 46, 2, 1394, 193-199. doi: 10.22059/ijhs.2015.54615
اسدی, وهب, امیری, محمد اسماعیل, پیرمرادیان, محسن. (1394). 'تأثیر گوگرد‌ـ آهک، آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون‌ـ کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی‌های کمّی و کیفی میوۀ هلو رقم رد هیون', , 46(2), pp. 193-199. doi: 10.22059/ijhs.2015.54615
اسدی, وهب, امیری, محمد اسماعیل, پیرمرادیان, محسن. تأثیر گوگرد‌ـ آهک، آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون‌ـ کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی‌های کمّی و کیفی میوۀ هلو رقم رد هیون. , 1394; 46(2): 193-199. doi: 10.22059/ijhs.2015.54615


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب