حاجیلو, جعفر, اسد الهی, محمد, فخیم رضایی, شبنم, دهقان, غلامرضا. (1394). تأثیر نفتالین استیک اسید بر شدت تنک و ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه دو رقم هلو. , 17(4), 867-880. doi: 10.22059/jci.2015.55137
جعفر حاجیلو; محمد اسد الهی; شبنم فخیم رضایی; غلامرضا دهقان. "تأثیر نفتالین استیک اسید بر شدت تنک و ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه دو رقم هلو". , 17, 4, 1394, 867-880. doi: 10.22059/jci.2015.55137
حاجیلو, جعفر, اسد الهی, محمد, فخیم رضایی, شبنم, دهقان, غلامرضا. (1394). 'تأثیر نفتالین استیک اسید بر شدت تنک و ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه دو رقم هلو', , 17(4), pp. 867-880. doi: 10.22059/jci.2015.55137
حاجیلو, جعفر, اسد الهی, محمد, فخیم رضایی, شبنم, دهقان, غلامرضا. تأثیر نفتالین استیک اسید بر شدت تنک و ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه دو رقم هلو. , 1394; 17(4): 867-880. doi: 10.22059/jci.2015.55137


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب