بابازاده اقدم, احمد, قاضی هرسینی, شهاب, دانشیار, محسن. (1394). تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی. , 70(3), 341-348. doi: 10.22059/jvr.2015.55279
احمد بابازاده اقدم; شهاب قاضی هرسینی; محسن دانشیار. "تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی". , 70, 3, 1394, 341-348. doi: 10.22059/jvr.2015.55279
بابازاده اقدم, احمد, قاضی هرسینی, شهاب, دانشیار, محسن. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی', , 70(3), pp. 341-348. doi: 10.22059/jvr.2015.55279
بابازاده اقدم, احمد, قاضی هرسینی, شهاب, دانشیار, محسن. تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی. , 1394; 70(3): 341-348. doi: 10.22059/jvr.2015.55279


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب