علیزاده, حمیدرضا, فرزانه, محسن, اعظمی, ذبیح الله. (1394). تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی. , 4(1), 57-64. doi: 10.22059/jbioc.2015.55281
حمیدرضا علیزاده; محسن فرزانه; ذبیح الله اعظمی. "تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی". , 4, 1, 1394, 57-64. doi: 10.22059/jbioc.2015.55281
علیزاده, حمیدرضا, فرزانه, محسن, اعظمی, ذبیح الله. (1394). 'تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی', , 4(1), pp. 57-64. doi: 10.22059/jbioc.2015.55281
علیزاده, حمیدرضا, فرزانه, محسن, اعظمی, ذبیح الله. تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی. , 1394; 4(1): 57-64. doi: 10.22059/jbioc.2015.55281


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب