صباغی, حسن, ضیائی فر, امان محمد, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, میرزایی, حبیب الله. (1394). ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن. , 46(2), 135-145. doi: 10.22059/ijbse.2015.55671
حسن صباغی; امان محمد ضیائی فر; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد; حبیب الله میرزایی. "ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن". , 46, 2, 1394, 135-145. doi: 10.22059/ijbse.2015.55671
صباغی, حسن, ضیائی فر, امان محمد, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, میرزایی, حبیب الله. (1394). 'ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن', , 46(2), pp. 135-145. doi: 10.22059/ijbse.2015.55671
صباغی, حسن, ضیائی فر, امان محمد, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, میرزایی, حبیب الله. ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن. , 1394; 46(2): 135-145. doi: 10.22059/ijbse.2015.55671


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب