سلمان پور احمدی, حسین علی, منوچهری, حامد, صفری, رضا. (1394). بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese). , 68(4), 577-587. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57251
حسین علی سلمان پور احمدی; حامد منوچهری; رضا صفری. "بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese)". , 68, 4, 1394, 577-587. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57251
سلمان پور احمدی, حسین علی, منوچهری, حامد, صفری, رضا. (1394). 'بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese)', , 68(4), pp. 577-587. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57251
سلمان پور احمدی, حسین علی, منوچهری, حامد, صفری, رضا. بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese). , 1394; 68(4): 577-587. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57251


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب