رضائیان, حنانه, حسینی, سید ولی, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, میرواقفی, علیرضا. (1395). بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال. , 69(1), 29-37. doi: 10.22059/jfisheries.2016.57888
حنانه رضائیان; سید ولی حسینی; عباسعلی مطلبی مغانجوقی; علیرضا میرواقفی. "بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال". , 69, 1, 1395, 29-37. doi: 10.22059/jfisheries.2016.57888
رضائیان, حنانه, حسینی, سید ولی, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, میرواقفی, علیرضا. (1395). 'بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال', , 69(1), pp. 29-37. doi: 10.22059/jfisheries.2016.57888
رضائیان, حنانه, حسینی, سید ولی, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, میرواقفی, علیرضا. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال. , 1395; 69(1): 29-37. doi: 10.22059/jfisheries.2016.57888


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب