نوروزی فاز, فاطمه, میردهقان, سیدحسین, کریمی, حمیدرضا, علایی, حسین. (1395). تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس. , 47(1), 81-91. doi: 10.22059/ijhs.2016.58214
فاطمه نوروزی فاز; سیدحسین میردهقان; حمیدرضا کریمی; حسین علایی. "تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس". , 47, 1, 1395, 81-91. doi: 10.22059/ijhs.2016.58214
نوروزی فاز, فاطمه, میردهقان, سیدحسین, کریمی, حمیدرضا, علایی, حسین. (1395). 'تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس', , 47(1), pp. 81-91. doi: 10.22059/ijhs.2016.58214
نوروزی فاز, فاطمه, میردهقان, سیدحسین, کریمی, حمیدرضا, علایی, حسین. تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس. , 1395; 47(1): 81-91. doi: 10.22059/ijhs.2016.58214


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب