هوشمندی, علی محمد, بوجار پور, محمد, یعقوبفر, اکبر, سالاری, سمیه, رکنی, حسن. (1396). اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی. , 19(1), 159-174. doi: 10.22059/jap.2016.59396
علی محمد هوشمندی; محمد بوجار پور; اکبر یعقوبفر; سمیه سالاری; حسن رکنی. "اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی". , 19, 1, 1396, 159-174. doi: 10.22059/jap.2016.59396
هوشمندی, علی محمد, بوجار پور, محمد, یعقوبفر, اکبر, سالاری, سمیه, رکنی, حسن. (1396). 'اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی', , 19(1), pp. 159-174. doi: 10.22059/jap.2016.59396
هوشمندی, علی محمد, بوجار پور, محمد, یعقوبفر, اکبر, سالاری, سمیه, رکنی, حسن. اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی. , 1396; 19(1): 159-174. doi: 10.22059/jap.2016.59396


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب