فلامرزی1, زهرا, موسوی2*, سیدمحمد, ذاکری3, محمد, زنگویی3, نسیم. (1395). اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio. , 69(2), 235-251. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59854
زهرا فلامرزی1; سیدمحمد موسوی2*; محمد ذاکری3; نسیم زنگویی3. "اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio". , 69, 2, 1395, 235-251. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59854
فلامرزی1, زهرا, موسوی2*, سیدمحمد, ذاکری3, محمد, زنگویی3, نسیم. (1395). 'اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio', , 69(2), pp. 235-251. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59854
فلامرزی1, زهرا, موسوی2*, سیدمحمد, ذاکری3, محمد, زنگویی3, نسیم. اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio. , 1395; 69(2): 235-251. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59854


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب