شاکری چالشتری, حسین, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, ملکی, علی, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, حسین زاده سامانی, بهرام. (1396). تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.). , 48(1), 172-165. doi: 10.22059/ijbse.2017.61571
حسین شاکری چالشتری; مهدی قاسمی ورنامخواستی; علی ملکی; عبدالله قاسمی پیربلوطی; بهرام حسین زاده سامانی. "تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)". , 48, 1, 1396, 172-165. doi: 10.22059/ijbse.2017.61571
شاکری چالشتری, حسین, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, ملکی, علی, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, حسین زاده سامانی, بهرام. (1396). 'تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)', , 48(1), pp. 172-165. doi: 10.22059/ijbse.2017.61571
شاکری چالشتری, حسین, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, ملکی, علی, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, حسین زاده سامانی, بهرام. تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.). , 1396; 48(1): 172-165. doi: 10.22059/ijbse.2017.61571


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب