صمدی, فیروز, عباسی, فاطمه, صمدی, صبا. (1395). تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی. , 47(1), 103-111. doi: 10.22059/ijas.2016.61661
فیروز صمدی; فاطمه عباسی; صبا صمدی. "تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی". , 47, 1, 1395, 103-111. doi: 10.22059/ijas.2016.61661
صمدی, فیروز, عباسی, فاطمه, صمدی, صبا. (1395). 'تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی', , 47(1), pp. 103-111. doi: 10.22059/ijas.2016.61661
صمدی, فیروز, عباسی, فاطمه, صمدی, صبا. تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی. , 1395; 47(1): 103-111. doi: 10.22059/ijas.2016.61661


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب