پور ملایی, فاطمه, جعفرپور, علی, یگانه, سکینه. (1396). بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C). , 70(1), 44-59. doi: 10.22059/jfisheries.2017.64043
فاطمه پور ملایی; علی جعفرپور; سکینه یگانه. "بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)". , 70, 1, 1396, 44-59. doi: 10.22059/jfisheries.2017.64043
پور ملایی, فاطمه, جعفرپور, علی, یگانه, سکینه. (1396). 'بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)', , 70(1), pp. 44-59. doi: 10.22059/jfisheries.2017.64043
پور ملایی, فاطمه, جعفرپور, علی, یگانه, سکینه. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C). , 1396; 70(1): 44-59. doi: 10.22059/jfisheries.2017.64043


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب