بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی نژاد, محمود. (1396). اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی. , 19(4), 765-776. doi: 10.22059/jap.2018.130607.622960
حمید بانشی; طاهره محمدآبادی; خلیل میرزاده; مرتضی چاجی; محمود قاسمی نژاد. "اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی". , 19, 4, 1396, 765-776. doi: 10.22059/jap.2018.130607.622960
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی نژاد, محمود. (1396). 'اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی', , 19(4), pp. 765-776. doi: 10.22059/jap.2018.130607.622960
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی نژاد, محمود. اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی. , 1396; 19(4): 765-776. doi: 10.22059/jap.2018.130607.622960


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب