داداشی, فریبا, اورجی, حسین, کرامت, عبدالصمد, جانی خلیلی, خسرو. (1396). بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 70(2), 170-178. doi: 10.22059/jfisheries.2018.236811.988
فریبا داداشی; حسین اورجی; عبدالصمد کرامت; خسرو جانی خلیلی. "بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 70, 2, 1396, 170-178. doi: 10.22059/jfisheries.2018.236811.988
داداشی, فریبا, اورجی, حسین, کرامت, عبدالصمد, جانی خلیلی, خسرو. (1396). 'بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 70(2), pp. 170-178. doi: 10.22059/jfisheries.2018.236811.988
داداشی, فریبا, اورجی, حسین, کرامت, عبدالصمد, جانی خلیلی, خسرو. بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1396; 70(2): 170-178. doi: 10.22059/jfisheries.2018.236811.988


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب