نوروزی دیارجان, مسعود, اسدی الموتی, علی, افضل‌ زاده, احمد, دانش مسگران, محسن. (1396). اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف. , 19(4), 751-764. doi: 10.22059/jap.2018.229353.623168
مسعود نوروزی دیارجان; علی اسدی الموتی; احمد افضل‌ زاده; محسن دانش مسگران. "اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف". , 19, 4, 1396, 751-764. doi: 10.22059/jap.2018.229353.623168
نوروزی دیارجان, مسعود, اسدی الموتی, علی, افضل‌ زاده, احمد, دانش مسگران, محسن. (1396). 'اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف', , 19(4), pp. 751-764. doi: 10.22059/jap.2018.229353.623168
نوروزی دیارجان, مسعود, اسدی الموتی, علی, افضل‌ زاده, احمد, دانش مسگران, محسن. اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف. , 1396; 19(4): 751-764. doi: 10.22059/jap.2018.229353.623168


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب