زارع جونقانی, سپیده, حسینی, سید ولی. (1396). بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). , 70(3), 221-230. doi: 10.22059/jfisheries.2018.237236.994
سپیده زارع جونقانی; سید ولی حسینی. "بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)". , 70, 3, 1396, 221-230. doi: 10.22059/jfisheries.2018.237236.994
زارع جونقانی, سپیده, حسینی, سید ولی. (1396). 'بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)', , 70(3), pp. 221-230. doi: 10.22059/jfisheries.2018.237236.994
زارع جونقانی, سپیده, حسینی, سید ولی. بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). , 1396; 70(3): 221-230. doi: 10.22059/jfisheries.2018.237236.994


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب