صائمی, نگار, نظری دلجو, محمد جواد, خضری نژاد, نبی. (1396). تأثیر اسانس زنیان بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، ماندگاری و مقاومت به قارچ عامل کپک خاکستری گل شاخه بریده رز. , 19(4), 1047-1060. doi: 10.22059/jci.2018.223617.1618
نگار صائمی; محمد جواد نظری دلجو; نبی خضری نژاد. "تأثیر اسانس زنیان بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، ماندگاری و مقاومت به قارچ عامل کپک خاکستری گل شاخه بریده رز". , 19, 4, 1396, 1047-1060. doi: 10.22059/jci.2018.223617.1618
صائمی, نگار, نظری دلجو, محمد جواد, خضری نژاد, نبی. (1396). 'تأثیر اسانس زنیان بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، ماندگاری و مقاومت به قارچ عامل کپک خاکستری گل شاخه بریده رز', , 19(4), pp. 1047-1060. doi: 10.22059/jci.2018.223617.1618
صائمی, نگار, نظری دلجو, محمد جواد, خضری نژاد, نبی. تأثیر اسانس زنیان بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، ماندگاری و مقاومت به قارچ عامل کپک خاکستری گل شاخه بریده رز. , 1396; 19(4): 1047-1060. doi: 10.22059/jci.2018.223617.1618


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب