عباس زاده, بهلول. (1396). واکنش کمی و کیفی گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) به کاربرد عنصرهای غذایی. , 48(4), 921-932. doi: 10.22059/ijhs.2017.201570.948
بهلول عباس زاده. "واکنش کمی و کیفی گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) به کاربرد عنصرهای غذایی". , 48, 4, 1396, 921-932. doi: 10.22059/ijhs.2017.201570.948
عباس زاده, بهلول. (1396). 'واکنش کمی و کیفی گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) به کاربرد عنصرهای غذایی', , 48(4), pp. 921-932. doi: 10.22059/ijhs.2017.201570.948
عباس زاده, بهلول. واکنش کمی و کیفی گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) به کاربرد عنصرهای غذایی. , 1396; 48(4): 921-932. doi: 10.22059/ijhs.2017.201570.948


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب