رمضانیان, اصغر, احمدی, پگاه, حبیبی, فریبرز. (1396). تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز. , 48(4), 943-952. doi: 10.22059/ijhs.2017.220093.1123
اصغر رمضانیان; پگاه احمدی; فریبرز حبیبی. "تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز". , 48, 4, 1396, 943-952. doi: 10.22059/ijhs.2017.220093.1123
رمضانیان, اصغر, احمدی, پگاه, حبیبی, فریبرز. (1396). 'تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز', , 48(4), pp. 943-952. doi: 10.22059/ijhs.2017.220093.1123
رمضانیان, اصغر, احمدی, پگاه, حبیبی, فریبرز. تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز. , 1396; 48(4): 943-952. doi: 10.22059/ijhs.2017.220093.1123


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب