رزاقی, بهزاد, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, جانی خلیلی, خسرو. (1396). اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 70(4), 337-349. doi: 10.22059/jfisheries.2018.238801.992
بهزاد رزاقی; سکینه یگانه; عبدالصمد کرامت امیرکلایی; خسرو جانی خلیلی. "اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 70, 4, 1396, 337-349. doi: 10.22059/jfisheries.2018.238801.992
رزاقی, بهزاد, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, جانی خلیلی, خسرو. (1396). 'اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 70(4), pp. 337-349. doi: 10.22059/jfisheries.2018.238801.992
رزاقی, بهزاد, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, جانی خلیلی, خسرو. اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1396; 70(4): 337-349. doi: 10.22059/jfisheries.2018.238801.992


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب