عاشقی, پرنیا, درزی, محمد تقی, حاج سید هادی, محمدرضا. (1397). ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد مادۀ خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) در منطقۀ فیروزکوه. , 49(1), 197-209. doi: 10.22059/ijhs.2017.223494.1149
پرنیا عاشقی; محمد تقی درزی; محمدرضا حاج سید هادی. "ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد مادۀ خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) در منطقۀ فیروزکوه". , 49, 1, 1397, 197-209. doi: 10.22059/ijhs.2017.223494.1149
عاشقی, پرنیا, درزی, محمد تقی, حاج سید هادی, محمدرضا. (1397). 'ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد مادۀ خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) در منطقۀ فیروزکوه', , 49(1), pp. 197-209. doi: 10.22059/ijhs.2017.223494.1149
عاشقی, پرنیا, درزی, محمد تقی, حاج سید هادی, محمدرضا. ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد مادۀ خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) در منطقۀ فیروزکوه. , 1397; 49(1): 197-209. doi: 10.22059/ijhs.2017.223494.1149


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب