نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب, ساکی, علی اصغر. (1397). تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی. , 20(3), 463-476. doi: 10.22059/jap.2018.257934.623282
وجیهه نیکوفرد; اکبر یعقوبفر; شهاب قاضی هرسینی; علی اصغر ساکی. "تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی". , 20, 3, 1397, 463-476. doi: 10.22059/jap.2018.257934.623282
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب, ساکی, علی اصغر. (1397). 'تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی', , 20(3), pp. 463-476. doi: 10.22059/jap.2018.257934.623282
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب, ساکی, علی اصغر. تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی. , 1397; 20(3): 463-476. doi: 10.22059/jap.2018.257934.623282


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب