کریمی, روح الله, میرزایی, فرزاد. (1397). تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش. , 49(2), 475-491. doi: 10.22059/ijhs.2017.232628.1249
روح الله کریمی; فرزاد میرزایی. "تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش". , 49, 2, 1397, 475-491. doi: 10.22059/ijhs.2017.232628.1249
کریمی, روح الله, میرزایی, فرزاد. (1397). 'تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش', , 49(2), pp. 475-491. doi: 10.22059/ijhs.2017.232628.1249
کریمی, روح الله, میرزایی, فرزاد. تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش. , 1397; 49(2): 475-491. doi: 10.22059/ijhs.2017.232628.1249


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب