حیدری, مائده, ضیایی, کبری, حسینی, سیدولی. (1397). تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد. , 71(2), 103-111. doi: 10.22059/jfisheries.2018.258205.1031
مائده حیدری; کبری ضیایی; سیدولی حسینی. "تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد". , 71, 2, 1397, 103-111. doi: 10.22059/jfisheries.2018.258205.1031
حیدری, مائده, ضیایی, کبری, حسینی, سیدولی. (1397). 'تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد', , 71(2), pp. 103-111. doi: 10.22059/jfisheries.2018.258205.1031
حیدری, مائده, ضیایی, کبری, حسینی, سیدولی. تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد. , 1397; 71(2): 103-111. doi: 10.22059/jfisheries.2018.258205.1031


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب