صمصامی, ناصر, نخزری مقدم, علی, راحمی کاریزکی, علی, قلی نژاد, اسماعیل. (1398). اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی. , 21(1), 13-26. doi: 10.22059/jci.2019.262185.2066
ناصر صمصامی; علی نخزری مقدم; علی راحمی کاریزکی; اسماعیل قلی نژاد. "اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی". , 21, 1, 1398, 13-26. doi: 10.22059/jci.2019.262185.2066
صمصامی, ناصر, نخزری مقدم, علی, راحمی کاریزکی, علی, قلی نژاد, اسماعیل. (1398). 'اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی', , 21(1), pp. 13-26. doi: 10.22059/jci.2019.262185.2066
صمصامی, ناصر, نخزری مقدم, علی, راحمی کاریزکی, علی, قلی نژاد, اسماعیل. اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی. , 1398; 21(1): 13-26. doi: 10.22059/jci.2019.262185.2066


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب