حسین نیا, محمود, الماسی, هادی, علیزاده خالدآباد, محمد. (1397). بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes). , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095
محمود حسین نیا; هادی الماسی; محمد علیزاده خالدآباد. "بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)". , , , 1397, -. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095
حسین نیا, محمود, الماسی, هادی, علیزاده خالدآباد, محمد. (1397). 'بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095
حسین نیا, محمود, الماسی, هادی, علیزاده خالدآباد, محمد. بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes). , 1397; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.