بخشی, فریده, حسین نجدگرامی, ابراهیم, مناف فر, رامین, توکمه چی, امیر, رحمانی, کاوه. (1398). ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک. , 74(1), 55-64. doi: 10.22059/jvr.2019.232280.2618
فریده بخشی; ابراهیم حسین نجدگرامی; رامین مناف فر; امیر توکمه چی; کاوه رحمانی. "ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک". , 74, 1, 1398, 55-64. doi: 10.22059/jvr.2019.232280.2618
بخشی, فریده, حسین نجدگرامی, ابراهیم, مناف فر, رامین, توکمه چی, امیر, رحمانی, کاوه. (1398). 'ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک', , 74(1), pp. 55-64. doi: 10.22059/jvr.2019.232280.2618
بخشی, فریده, حسین نجدگرامی, ابراهیم, مناف فر, رامین, توکمه چی, امیر, رحمانی, کاوه. ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک. , 1398; 74(1): 55-64. doi: 10.22059/jvr.2019.232280.2618


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب