زاهدی مقدم, پارمیس, آذرفر, آرش, عزیزی, ایوب. (1397). اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی. , 49(4), 469-479. doi: 10.22059/ijas.2019.268190.653666
پارمیس زاهدی مقدم; آرش آذرفر; ایوب عزیزی. "اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی". , 49, 4, 1397, 469-479. doi: 10.22059/ijas.2019.268190.653666
زاهدی مقدم, پارمیس, آذرفر, آرش, عزیزی, ایوب. (1397). 'اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی', , 49(4), pp. 469-479. doi: 10.22059/ijas.2019.268190.653666
زاهدی مقدم, پارمیس, آذرفر, آرش, عزیزی, ایوب. اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی. , 1397; 49(4): 469-479. doi: 10.22059/ijas.2019.268190.653666


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب