پیشان, محبوبه, عسگری, غلامرضا, جمشیدیان, مجید, امام جمعه, زهرا. (1398). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی. , 50(1), 191-201. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069
محبوبه پیشان; غلامرضا عسگری; مجید جمشیدیان; زهرا امام جمعه. "بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی". , 50, 1, 1398, 191-201. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069
پیشان, محبوبه, عسگری, غلامرضا, جمشیدیان, مجید, امام جمعه, زهرا. (1398). 'بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی', , 50(1), pp. 191-201. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069
پیشان, محبوبه, عسگری, غلامرضا, جمشیدیان, مجید, امام جمعه, زهرا. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی. , 1398; 50(1): 191-201. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب