اشرفی یورقانلو, رقیه, غیبی, نسا. (1398). تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده. , 50(1), 203-211. doi: 10.22059/ijbse.2018.263603.665083
رقیه اشرفی یورقانلو; نسا غیبی. "تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده". , 50, 1, 1398, 203-211. doi: 10.22059/ijbse.2018.263603.665083
اشرفی یورقانلو, رقیه, غیبی, نسا. (1398). 'تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده', , 50(1), pp. 203-211. doi: 10.22059/ijbse.2018.263603.665083
اشرفی یورقانلو, رقیه, غیبی, نسا. تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده. , 1398; 50(1): 203-211. doi: 10.22059/ijbse.2018.263603.665083


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب