غیبی, نسا, اشرفی یورقانلو, رقیه. (1398). بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب. , 50(4), 963-975. doi: 10.22059/ijbse.2019.271380.665129
نسا غیبی; رقیه اشرفی یورقانلو. "بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب". , 50, 4, 1398, 963-975. doi: 10.22059/ijbse.2019.271380.665129
غیبی, نسا, اشرفی یورقانلو, رقیه. (1398). 'بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب', , 50(4), pp. 963-975. doi: 10.22059/ijbse.2019.271380.665129
غیبی, نسا, اشرفی یورقانلو, رقیه. بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب. , 1398; 50(4): 963-975. doi: 10.22059/ijbse.2019.271380.665129


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب