ذیلاب, رضا, عابدیان کناری, عبدالمحمد, اسماعیلی, امیر حسین. (1397). اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 71(3), 246-255. doi: 10.22059/jfisheries.2019.263187.1039
رضا ذیلاب; عبدالمحمد عابدیان کناری; امیر حسین اسماعیلی. "اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 71, 3, 1397, 246-255. doi: 10.22059/jfisheries.2019.263187.1039
ذیلاب, رضا, عابدیان کناری, عبدالمحمد, اسماعیلی, امیر حسین. (1397). 'اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 71(3), pp. 246-255. doi: 10.22059/jfisheries.2019.263187.1039
ذیلاب, رضا, عابدیان کناری, عبدالمحمد, اسماعیلی, امیر حسین. اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1397; 71(3): 246-255. doi: 10.22059/jfisheries.2019.263187.1039


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب