کریمی زارچی, هادی, سالارمعینی, محمد, افشار منش, محسن. (1398). بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی. , 21(3), 349-358. doi: 10.22059/jap.2019.273873.623358
هادی کریمی زارچی; محمد سالارمعینی; محسن افشار منش. "بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی". , 21, 3, 1398, 349-358. doi: 10.22059/jap.2019.273873.623358
کریمی زارچی, هادی, سالارمعینی, محمد, افشار منش, محسن. (1398). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی', , 21(3), pp. 349-358. doi: 10.22059/jap.2019.273873.623358
کریمی زارچی, هادی, سالارمعینی, محمد, افشار منش, محسن. بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی. , 1398; 21(3): 349-358. doi: 10.22059/jap.2019.273873.623358


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب